Cila Llogari Tregta...
 
Notifications
Clear all
Cila Llogari Tregtare Duhet Të Zgjidhni?
Cila Llogari Tregtare Duhet Të Zgjidhni?
Group: Registered
Joined: 2022-01-14
New Member

About Me

Në fakt, një specialist që respekton vetveten e di shumë mirë se cilat janë strategjitë më të mira forex / cfd dhe di si t’i zbatojë ato në praktikë. Plani juaj i tregtisë dhe strategjitë që përmban janë udhëzuesi juaj në treg dhe ju pengojnë të ndërmerrni rreziqe të panevojshme, ose të luani bixhoz. Ky treg OTC përfaqëson grup marrëdhëniesh për blerjen / shitjen e monedhës midis pjesëmarrësve të saj, dhe likuiditeti (disponueshmëria e një sasie të mjaftueshme monedhe) në kuotat aktuale sigurohet nga të ashtuquajturit ofrues të likuiditetit (kryesisht banka të mëdha). Për të shmangur operacione të padëshirueshme, këshillohet që investitori të kryejë më parë një vetë-diagnostikim të nevojave të tyre reale të investimeve, dhe kështu të zbulojë nëse profili juaj është agresiv ose mbrojtës, dhe shumë e rëndësishmja, nevoja për likuiditet që do të ketë për të ardhmen. Ne rekomandojmë që tregtarët fillestar t'i nënshtrohen trajnimit në Alpari (plotësisht pa pagesë), të cilin do ta diskutojmë më poshtë. Kjo ka bërë që aplikacionet e softverit smartphone të jenë jashtëzakonisht të popullarizuara tek tregtarët Forex. Nëse dëshironi të bëni operacione tregtare tani e tutje, nuk ka dyshim se tregjet e së ardhmes janë një zgjedhje e mirë për t'i bërë kursimet fitimprurëse.

 

 

Tregtari duhet të ketë autonomi në punën e tij dhe të zgjedhë teknikën e nevojshme për momentin, nuk ka asnjë metodë, aftësia e tregtarit për të zgjedhur kohën më të mirë për të hyrë në treg. Kjo është, ju keni shumë mundësi për të zgjedhur nëse në fund të fundit vendosni për këtë produkt financiar. Përveç kësaj, ju keni shumë orare për të zgjedhur këtë lloj investimi në tregjet e kapitalit. Përveç kësaj, diferenca tregon koston e kredisë të alokuar dhe pasqyron fitimin e mundshëm të organizatës së brokerimit nga kontratat e përfunduara në depozitën e klientit. Nga ky këndvështrim nuk do të ketë asnjë lloj problemi ose incidente për investitorët e vegjël dhe të mesëm. Nuk është për t'u habitur, vëllimi i tregtisë në tregun e aksioneve që aksionet e Banco Santander nuk është i njëjtë me ato të Ercros. 5. Bleni përsëri gjysmën e pozicionit me çmimin e hyrjes minus shumën e rrezikuar dhe lëvizni ndalesën në gjysmën e dytë për të ndërprerë. Për këtë arsye, e ardhmja nuk është një produkt financiar i destinuar për të gjitha profilet e investitorëve të vegjël dhe të mesëm. Sigurisht, jo të gjitha letrat me vlerë që përbëjnë tregjet e kapitalit, si kombëtar ashtu edhe ndërkombëtar, kanë të njëjtin tregti në tregun e aksioneve.

 

 

Le t'i hedhim një vështrim më të afërt informacionit në raportin statistikor të BIS. Me një ndryshim më të madh midis çmimeve të tyre maksimale dhe minimale dhe që lejojnë më mirë çmimet lëvizjet tregtare siç është rasti me tregjet e valutave. Ky është një ndryshim i vogël që e diferencon atë nga blerja dhe shitja e aksioneve në tregun e aksioneve. Rregulloret e këtij sistemi tregtar shumëpalësh janë aprovuar gjithashtu kohët e fundit nga CNMV. Si pasojë e kësaj strategjie të veçantë investimi, përdoruesi ka avantazhin se mund të vërë bast në një listë të gjatë vlerash që janë shtuar gjatë viteve të fundit. Ku, fjalën e fundit do ta thuash vetë. 6. Ndiqni ndalesën ose me EMA të ndërprerë ose me EMA me 20 periudha plus 15 pips, cilado që të jetë më e ulët. Isshtë çmimi mesatar i një vargu të mëparshëm nga sa është i Lartë dhe i Ulët.

 

 

Ne pastaj vazhdojmë të ndjekim gjysmën e dytë të pozicionit nga EMA me 20 periudha plus 15 pips. 3. Shkoni shkurtimisht 10 pips nën EMA me 20 periudha. ET për një fitim total në tregtinë prej 65.5 pips. Për konfirmimin veçanërisht të kujdesshëm dhe të dashur të sinjaleve, mund të hyni në thyerjen e maksimumit lokal, pas formimit të konvergjencës. Së pari, Monedha e tregtimit Forex tregtarët vendosin në dy tregues teknikë që janë në dispozicion me shumë paketa dhe platforma softuerësh të skicuar: mesataren eksponenciale lëvizëse 20-periudhe (EMA) dhe divergjencën e konvergjencës mesatare lëvizëse (MACD). Tregtarët më me përvojë do të jenë në gjendje të përdorin skenarë të ndryshëm të kornizës kohore përpara se të marrin një vendim tregtar. Jo shumë më pak dhe vlera e tregtimit është një e dhënë e vogël që ju ndihmon të deshifroni këtë enigmë të vogël në vlerat e bursës. Të tjerët mund të kenë shuma shumë më të larta dhe 3,000 dollarë, madje edhe 10,000 dollarë. Kur tregtoni strategjinë 5-Minute Momo, gjëja më e rëndësishme për të qenë i kujdesshëm është tregtia e diapazoneve që janë shumë të ngushta ose shumë të gjera. Kush mban erë të keqe fare për të promovuar aktivitetin e tij, dhe kush nuk e zvogëlon kokën, nuk e kam problem.

 

 

 

 

Nëse dëshironi të lexoni më shumë rreth Agjentët e tregtimit Forex vizitoni faqen tonë të internetit.

Location

Occupation

Agjentët e tregtimit Forex
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: